dijous, 22 d’octubre del 2009

David Moreno i David Escudero finishers al Garmin BArcelona Triathlon 2009

Diumenge 18 d´octubre es va disputar el Garmin Barcelona Triathlon amb la participació de més de 1100 atletes a la distancia olímpica: 1500m de natació, 40 km bicicleta i 10 km de cursa. David Moreno i David Escudero van aconseguir ser finishers de la prova acumulant un temps total de 2:19:00 i 2:34:52 respectivament.

Tot i la duresa de la prova de natació degut a les baixes temperatures de l´aigua i les fortes onades que hi havia a la zona de la Mar Bella a les 8 del matí els corredors del club van aconseguir fer la primera prova de natació amb un temps de 30:55 en Moreno, i 35:54 l´Escudero. La prova de ciclisme amb un recorregut de 40 km que donava 3 voltes a un circuit que recorria part de la diagonal i tota la zona del litoral, David Moreno va fer un temps de 1:05:05 i David Escudero un temps total de 1:08:36. FInalment els atletes van completar una cursa de 10km amb un temps de 37:37 i43:59 respectivament.
Els temps totals van ser de 2:19:00 per David Moreno acabant en el lloc 302, i de 2:34:52 per en David EScudero arribant al lloc 740 de la general.
Enhorabona a tots dos i al David Penas per el suport que els va donar durant bona part de la prova.

El proper dia 25 d´Octubre a les 15.40h el Canal 33 emetrà un reportatge de la prova.