dilluns, 26 d’octubre del 2009

Marató de Sant Llorenç 2009

Un total de 5 corredors de l´equip van aconseguir ahir diumenge ser finishers de la 15ena edició de la Marató de Sant llorenç, 1ª edició de la Marató de Catalunya de Muntanya.
Una prova que s´endinsa per el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, amb un traçat molt tècnic amb un desnivell acumulat de 3449m que inclou la pujada al cim de La Mola (1.104 m) a la meitat de la cursa aprox. i el Coll D´eres ( 950m ) entre d´altres. La prova forma part del Circuit Català de Curses de Muntanya, essent la primera cursa d'aquest tipus que s'inclou en el circuit. El resum del perfil de la cursa era el seguent:
Sortida (460 m) - la Creu Vermella (469 m) - Riu Ripoll (430 m) - Les Marines (524 m) - Coll de Palomeres (564 m) - Coll Gavatx (681 m) - Les Arenes (398 m) - Coll de Grua (720 m) - La Mola (1107 m) - Carena del Pagès - Coll d’eres (950 m) - Marquet de les Roques (563 m) - Era ventosa (735 m) - Castell de Pera (667 m) - La Muntada - Arribada (465 m)
Per a tots els corredors que van aconseguir creuar la línea d´arribada era la primera participació en aquesta prova exceptuant el Manel Astals, que participava per segon cop i que va superar el temps de l´any pasat en practicament una hora.
Tots ells van destacar la duresa del circuit i van agraïr especialment el suport que van rebre d´un grup de companys de l´equip que van matinar el diumenge per donar-nos suport a dalt de la mola. Gràcies a la Dolors, a la Montse, al David i al Josep.

ELs 42,470km de la prova van aconseguir acabar-los un total de 168 corredors. Els temps dels nostres van runners van ser:
David Moreno 05:06:05 lloc 51
Inda Escudero 05:08:53 lloc 55
Manel Astals 05:23:34 lloc 81
Marc Sala 05:45:27 lloc 109
Miquel Balalrin 05:45:27 lloc 110

FELICITATS A TOTS ELLS PER AQUEST NOU REPTE ACONSEGUIT!!!!