divendres, 11 de juny del 2010

Cursa de les 3 Comarques ( Alpens )

Un total de 9 corredors de l´equip Runners on line van pendre part diumenge dia 6 de juny a la 21ena edició de la mítica cursa de muntanya de les 3 comarques a la bonica població d´Alpens.
Uns 350 corredors van inscriure´s a la cursa que repetia circuit de l´any pasat amb una longitud de 26,5km i un desnivell de 1060m positius acumulats, la major part, del circuit per corriols i camins que travessaven boscos de pins, fresques fagedes i aèries carenes des d´on es podia gaudir d'unes magnífiques vistes dels Pirineus orientals i de tot el Lluçanès.
Destacar el paper magnífic dels corredors Gemma Romaguera i del nostre president, Josep Lujan que va aconseguir el seu objectiu d´arribar per sota de les 4 hores.
De nou el suport de la nostre reportera i també runner, Montse Carrillo que va esperar a tots i cada un dels runners a l´arribada per felicitar personalment a cada un de nosaltres.
Els temps finals i calssificació dels representants dels runners on line van ser: