dilluns, 10 de gener del 2011

Mitja de Sitges 2011




Inici d´any i primera mitja amb participació dels Runners on Line.
Va ser ahir diumenge a Sitges amb la participació de Xesc Terés, Josep Luján, Jordi Armengol, Gemma Manyosa, Montse Carrillo i Marc Sala.
Tot i que el dia a priori es presentava amb fred i cel tapat, mesura que van aanr passant les hores es va obrir el dia i varem poder gaudir de mes de la meitat de la cursa amb un sol i una teperatura molt agardables.
Enguany esl organitzados van fer modificacions al traçat i es repetien les pasades per un mateix circuit.
Els nostres atletes van sortir amb diferents objectius i crec que tots ells van complir les seves expectatives. El mestre Xesc amb un ritme d´entreno pensant amb la Marató de BArcelona va acabar fent un 1h26 llarga, el presi va superar en diversos minuts el temps de l´any pasat marcant 1h53m, el Jordi Armengol tot i patir molt l´ultim km va aconseguir baixar de les dues hores: 1h59 i la Gemma Manyosa va acabar amb 2h15m. La Carri i el kitus que es van agafar la cursa com un entrenament ja que corrient sense dorsal i la Carri era la primera mitja que feia després d´un any van entrar a meta amb el jordi Armengol baixant de les dues hores.
La Carri i un servidor vem tenir l´oportunitat de compartir uns quants km amb un mestre de les curses: Miquel Pucurull, 72 anys, 42 maratons a l´esquena i baixant tb de dues hores. Admirable lo d´aquest crack de l´atletisme. Una salutació molt gran per el Miquel Pucurull.
Fins la propera cursa, per a molts de nosaltres la Mitja de Granollers i abans tenim Mitja de Terrassa, Mont Rodó i Mitja de muntanya de Llançà.
Salut i km per tots

1 comentari:

  1. Moltes gràcies, Marc, per la menció i l'immerescut elogi.

    Jo també m'ho vaig passar molt bé xerrant amb vosaltres, que em vareu semblar molt "bona gent" (com es diu ara). No és d'estranyar l'eslogan de sota el títol de la vostra web. (Molt bona, per cert, l'Oració Runners On Line)

    Miquel Pucurull

    ResponElimina