dijous, 25 de juny del 2009

1ª sortida Sabadell-Monistrol de Calders

Un total de 9 corredors de l´equip van fer el dissabte dia 16 de maig de 2009, la 1ª sortida Sabadell-Monistrol de Calders per muntanya. A les 07.30 el grup va trobar-se al parquing del Club de Tenis Sabadell on van començar l´aventura que va durar un total de 4 hores i mitja després de recorrer 34,5 km per camins de muntanya i fer una parada tècnica a Sant Llorenç Savall. El temps va acompañar als corredors en aquesta aventura amb un sol radiant i una brisa suau que van agraïr els “runners” sobretot a les fortes pujades.
Els primers quilòmetres van transcòrrer per el marge del riu Ripoll pel Parc dels Colobrers pasant per llocs tan emblematics com la roca foradada, seguidament vem enfilar cap a Castellar del Vallès per continuarper les fortes pujades que ens portaven cap a Can Cadafalch des d´on hi ha unes fantastiques vistes al massís de Sant Llorenç, Gallifa i el Montseny. EN aquest punt van continuar direcció Sant Llorenç on van arribar cap a les 10.30 i van fer una parada per omplir Camenlbacks i reposar forces. Desde d´allà van continuar dirección al coll de Gallifa i després van encarar els últims km de la sortida fins arribar al poble de Monistrol de Calders sobre les 12.30 aprox. La jornada es va acabar amb un dinar a la Fonda Rovell que va posar punt i final a la 1ª sortida Sabadell-Monistrol de Calders del grup “Runners on line”.

Aquí teniu el link a les fotos de la travesia: http://picasaweb.google.com/msalabertran70/1SortidaRunnersOnLineTenisMonistrolDeCalders?authkey=Gv1sRgCJityfaG0srV6QE&feat=directlink

I aquí teniu el video de la travessa:
http://www.youtube.com/watch?v=b9cF6uvgvyQ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada