dijous, 25 de juny del 2009

Podi per Manel Astals a la cursa Espai Kilian 09

Manel Astals, un dels corredors de l´equip Runners on line va aconseguir la setmana pasada pujar al podi de la mitja marató de muntanya Espai Kilian 09.
El pasat diumenge 21 de juny va tenir lloc a la Cerdanya la 2ª edició de la mitja marató de muntanya “Espai Kilian”, organitzada pels ajuntaments de Prullans i Bellver i per la familia Jornet encapçalada per en Kilian Jornet, campió del món de curses de muntanya.
Un dels membres del club “Runners on line” del C.T.S va participar a la prova de 19,9Km que tenia un traçat molt tècnic amb un desnivell acumulat de 700m, amb sortida desde el poble de Prullans i on es va pujar fins als 1388 m.
La cursa va trascorrer per les serres de Prullans, els entorns de Martinet i amb arribabada al poble de Bellver de Cerdanya, després d´un recorregut amb bones pistes, pujades i baixades força tècniques i corriols acompanyats de rius plens d´aigua, grans extensions de prats i inmillorables vistes de la Cerdanya en bona part del recorregut.
Una gran participació i un gran éxit de corredors ( al voltant dels 300) amb una solidaritat inmillorable i on tots coincidien a recomanar i participar en aquestes curses per gaudir d´un esport que no deixa de ser una gran festa i que et permet disfrutar de paisatges únics.
Manel Astals, un dels components del equip “Runners on line” va tenir un paper destacat en la cursa acabant setè de la general amb un temps de 1h 47m, i primer de la seva categoría després d´un gran esforç, i amb una arribada mítica ja que va entrar a la línea d´arribada amb la primera calssificada femenina, Mireia Miró, una esportista d´elit, subcampiona del món d´esquí de muntanya i que van fer bona part de la cursa junts.
Una gran carrera i un gran esforç per aquest corredor de l´equip “Runners on line” del Tenis Sabadell que va acabar amb recompensa al podi. Eva Berenguer i Susana Sánchez dues runners del club van desplaçar-se també a la Cerdanya per participar a la cursa popular de muntanya amb una distancia de 13km.
Bona part de corredors de l´equip ja están preparant la seva participació a la propera edició de la Mitja Marató de Sabadell que tindrà lloc el dia 06 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada