dijous, 25 de juny del 2009

Runners on line a la Cursa de les 3 comarques

Un grup d´atletes de l´equip Runners on line es van desplaçar diumenge dia 07 de juny fins a la localitat d´Alpens per participar la mítica cursa de muntanya de les 3 comarques, una prova que transcorre per les comarques de l´Osona, Berguedà i Ripollès i que enguany celebrava les 20 edicions.
Un total de 325 corredors es van inscriure a la prova i el Club Runners on line va estar representat per 5 corredors: Manel Astlas, Miquel Ballarin, Inda escudero, Marc Sala i Genís Sinca.
El recorregut de la prova d´un total de 26km tenia un desnivell positiu acumulat de 1060m i un traçat molt tècnic ple de corriols que travessaven boscos de pins, fresques fagedes i aèries carenes des d’on es va poder poder gaudir d’unes magnífiques vistes dels Pirineus orientals i de tot el Lluçanès.
Els dos pics de la prova, el Puig Cornador i el Puigdon,estaven situats als quilòmetres 16,5 i 22 aprox. on s´arribaven practicament als 1250m d´alçada i destacava el pas per l´ermita de Santa Margarida de Vinyoles
Els primers 10 quilometres eren d´un traçat suau amb desnivells no gaire pronunciats, i a partir del 10, començaven 5 quilometres d´ascensió constant fins a l´ermita de Santa Margarida. Des d´aquí una lleugera baixada i ascensió al pic del Puig Cornador ( 1229m) on els corredors ja començaven a notar la duresa de la prova. A partir d´aquí un descens de 3 quilometres fins arribar al quilòmetre 20 i en aquest punt començava l´ascensió al segon pic de la prova, el Puigdon, amb un últim quilòmetre amb una rampa matadora. Un cop a dalt, un descens molt tècnic i sinuós fins arribar al poble d´Alpens on hi havia situada l´arribada i a on els corredors van poder recuperar-se amb una botifarrada .
Tots els membres del club vàren poder finalitzar la prova amb uns temps molt dignes:
Manel Astals: 2h 35m
Marc Sala i Inda Escudero: 2h 39m
Miquel Ballarin: 2h 52m
Genís Sinca: 3h 21m
Enhorabona a tots ells per el seu esforç i sacrifici.