dilluns, 27 de setembre del 2010

Pujada i baixada a Cadafalch 2010



Cronica feta per el nostre president, Josep Lujan:

"Avui s'ha celebrat la XIV edició de la cursa de muntanya Pujada i Baixada a Cadafalch. 15 km pels voltants del cim del Puig de la Creu amb un desnivell positiu de 350 m en els primers 4km.
Uns doscents-cincuanta corredors han pres la sortida en una cursa molt recomenable amb desnivell important i uns paisatges preciosos de tota la vall de Sant Llorenç i la Mola. L'organització ha estat molt correcta amb personal distribuit per tot el recoregut, inclosos ciclistes i policia local de Castellar del Valles. Tres avituallaments d'aigua de recorregut i el de meta amb bossa de regals, aquesta sí una mica limitada, encara que tenint en compte que el preu de l'inscripció era de només 10€, no ens podem queixar. Samarreta conmemortativa molt correcte també, en linia amb les d'altres curses més cares.
El Club Runners OnLine ha estat representat pel Marc Sala, Miquel Correro i Josep Lujan que han acabat en 1:04h, 1:13h, i 1:22h respectivament. A l'arribada cames carregades i cansament general pero contents per la sorpresa d'una cursa que val la pena. Ara recuperació amb l'efecte del Vita Nadh-express que hem pres abans de la cursa i els massatges a les cames amb crema Perskindol (mano de santo) ambdós productes de Vitae."

Resultats de la cursa a la web del club atletic Castellar: www.clubatleticcastellar.org


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada