dilluns, 14 de novembre del 2011

19ena edició de la Cursa del Farell

Representació del club a la Cursa del Farell celebrada ahir diumenge a la població de Caldes de Montbui.
Dolors Puig, Silvia Vaquer, Genís Sinca, Marc Sala i el Carles ( marit de la Silvia ) van ser els 5 corredors que van participar a la Cursa.
900 inscrits, bona hora d´inici ( 10 del matí) i més tenint en compte les poques hores de descans que hàviem tingut després del sopar a La Mola i molt bona temperatura per afrontar una cursa molt consolidada dins les curses de Muntanya.
Els 5 corredors ens vem trobar a les 08.45 a la pl. marcet per anar cap a Caldes: arribada, recollida de dorsals, últims preparatius, lavabo, escalfar deu minutets i tot apunt per la sortida.
El Marc i el Carles van decidir fer la seva cursa individual i la Silvia, Dolors i genís un equip compacte de principi a fi.
El recorregut de la cursa te uns dos primers km d´asfalt per travessar tot el poble i encarar la carretera que ja enllaça amb el camí que puja cap al farell. Fins al km 6 pujada constant amb alguns trams que em recorden la pujada del puig de la creu amb aquelles curves que es fan durilles per el desnivell que et trobes. Al km 6 hi ha l´avituallament, aprofito per agafar el tubet de glucosa per portava, fer un glopet d´aigua i encara un tros de baixada per recuperar i deixar-me anar. Del km 6 al 8 hi ha un tram de pianos de pujades i baixades per encarar després un tram de corriol estret a partir del km 8. En aquest punt comença a ploure amb intensitat i fa que la baixada final desde el km 10 fins a Caldes es converteixi en una pista plena de fang amb rierols que atravessàven el cami i donàven encara més emoció a la ràpida baixada fins a la carretera de caldes per encarar els últims 500 metres d´asfalt trient les últimes forces i avançant encara a 3 corredors.
Al final un temps de 53m54s entrant al lloc 22 absolut de la general amb una mitja per km de 4´05´´. El grupet del Genís, Silvia i Dolors van arribar amb un temps de 1h15m06s molt contents de la cursa i del circuit.
Enhorabona a tots els runners per la cursa.