dilluns, 14 de novembre del 2011

Sopar a La Mola Runners online

Dissabte a la nit es va fer el sopar anual dels runners a la Mola. La concentració era a les 19.30 al parquing del Tenis Sabadell per agrupar-nos en cotxes i anar fins al pk de Can Robert. Tot i les baixes d´última hora de la Gemma Romaguera que va haver d´anar a l´Hospital per una reacció al.lergica provocada per un aliment ( tonyina ) i de la Gemma Manyosa engripada, al final vàrem ser un grupet d´onze persones per fer la pujada a La Mola.
Dues noves incorporacions, la Júlia i la Sonia varen acompanyar al grup format per el David, Dolors, Genís, Silvia, Eva, Alex, Jordi, Marc i el Toni un amic del David.
A les 20.15 començavem a caminar desde can Robert amb molta tranquilitat, xerrant, rient fent-nos fotos...sense saber que la nostra pujada es convertiria en una petita aventura en aprt degut a la densa boira que ens vem trovar a mitja pujada, després de decidir que triavem el camí no tradicional i pujàvem pel dret. A meitat de pujada el nostre guia David es va saltar alguna marca blava i literalment ens vem perdre.....total que ara recula cap avall, ara tornar a tirar cap amunt, trucadeta al restaurant epr veure si ens podien guiar....però al final la persistencia del david ens va fer trovar el camí i ales 22.00 arribàvem a dalt....Una bona teca, molt de vi i moscatell i després d´una estona agradable amb tots els runners que ens vem reunir cap avall arribant a Can Robert a les 2 de la nit....i l´endemà a alguns ens tocava cursa a Caldes i a Montserrat...
La propera trobada que estem organitzant es un sopar de Cap d´any....












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada